Gouden Kikker Award

animatie-web

ABC Nova staat voor een duurzaam gebouwde omgeving. Dit betekent dat wij blijven zoeken naar nieuwe en betere toepassingen en processen om wonen, werken, zorgen en onderwijs duurzaam te ontwikkelen met als doel waardecreatie voor onze opdrachtgever. Deze filosofie dragen wij als organisatie graag uit. Om de ontwikkeling van duurzaam bouwen te stimuleren reiken wij De Gouden Kikker Award uit. De prijs wordt toegekend aan bouwprojecten die voorop lopen op het gebied van duurzaamheid en innovatie.

Duurzaam Gebouwd is hèt kennisplatform over duurzaam bouwen. In dat kader zijn wij een partnership met hen aangegaan. De uitreiking van de Gouden Kikker vindt dan ook plaats op het Duurzaam Gebouwd Congres.

De voorbereidingen voor de Gouden Kikker Award 2015 gaan binnenkort van start. Juryleden gaan zich weer over alle inzendingen buigen. Is uw project het toonbeeld van duurzaamheid of vindt u dat uw project een aantal zeer innovatieve, duurzame kanten heeft? Kent u een grensverleggend project waarvan iedereen op de hoogte moet zijn? Meld u dan snel aan.

 

logo-duurzaam-gebouwd