Het
Roessingh

Enschede

Opstap naar een modern revalidatiecentrum met toekomstgericht onderhoudsconcept

Opstap naar een modern revalidatiecentrum met toekomstgericht onderhoudsconcept

Het omvangrijke centrum voor revalidatie, kinder- en pijnkliniek Het Roessingh in Enschede is door renovatie en nieuwbouw in vier fasen compleet gemoderniseerd. Zowel de binnen- als buitenzijde heeft een geheel nieuwe uitstraling gekregen. De wensen van de gebruikers en daarmee het bieden van kwalitatief goede zorg was het uitgangspunt. Het nieuwe Roessingh omvat circa 24.850 m2 bvo.

Doorgang primaire processen

Interimvoorzieningen zorgden ervoor dat het revalidatiecentrum continu in bedrijf kon blijven. Naast de renovatie van binnen- en buitenzijde, wordt ook het buitengebied herontwikkeld.

Van haalbaarheid tot onderhoud

abcnova is begonnen met het opstellen van het Programma van Eisen en vandaar uit het verrichten van haalbaarheidsstudies inclusief investeringsoverzichten. Daarna volgde de selectie van adviseurs, het vertalen van het ontwerp naar bestek en de aanbesteding voor bouwpartners. abcnova begeleidde het (nieuw)bouwproces tot en met de ingebruikname van het project tijdens de onderhoudstermijn.

Diensten #projectmanagement #ontwikkelmanagement #haalbaarheidsstudie #huisvestingsadvies
Speciale expertises #renovatie

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Het Roessingh

© 2017 abcnova | Sitemap - Disclaimer - Algemene voorwaarden