• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

abcnova's Gouden Kikker Award onderdeel Duurzaam Bouwen Awards

20 september 2017

"Duurzaam nieuws: bundeling van krachten binnen de vernieuwde Duurzaam Bouwen Awards."

abcnova bundelt de krachten met W/E adviseurs, FSC Nederland en Duurzaam Gebouwd. Samen introduceren we de geheel vernieuwde Duurzaam Bouwen Awards. Door onze Gouden Kikker Award samen te voegen met de WOCO25 Award en de Duurzaam Bouwen Award, ontstaat een groter podium voor deze prijzen. Daarnaast introduceren de vier partijen als nieuwe prijs de Circulaire Ring.

De eerste uitreiking van de Duurzaam Bouwen Award vindt plaats tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres met het thema #VanGasLos op 1 februari 2018 in Het Cultuurgebouw Hoofddorp. De Duurzaam Bouwen Awards kent vier categorieën, elke categorie is gefocust op één specifiek deel van de bouwkolom:

  • Meest duurzame project: de bouwer/opdrachtgever van het beste opschaalbare duurzame bouwproject ontvangt De Gouden Kikker.
  • Meest duurzame woningcorporatie: de woningcorporatie die zich het meest onderscheidt met doordacht duurzaam beleid en/of duurzame innovatieve projecten, ontvangt de WOCO25.
  • Meest duurzame gemeente: de gemeente met het beste duurzaamheidsbeleid ontvangt de Circulaire Ring. • Publieksprijs: uit alle genomineerden kiest het publiek tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres de winnaar, die de Duurzaam Bouwen Award ontvangt.

abcnova-directeur Bert Melles: “De uitreiking van onze Gouden Kikker Award werd de laatste jaren samen met Duurzaam Gebouwd georganiseerd. Duurzaam Gebouwd was ook betrokken bij de andere prijzen. Met deze samenwerking professionaliseren we alle prijzen en daarmee ook het prestige van de prijzen.”

Meedingen naar de Duurzaam Bouwen Awards? Inschrijven kan vanaf 5 oktober 2017 tot 1 januari 2018. Het is ook mogelijk om anderen aan te dragen voor de awards.  

Meer weten? Lees hier het hele persbericht.

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
abcnova's Gouden Kikker Award onderdeel Duurzaam Bouwen Awards
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.