• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

abcnova Young Talent Gerine Hoorn wint NEVAP award: Young Professional 2019

20 januari 2020

Gerine heeft tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van NEVAP, Nederlands Vastgoedexploitatie Platform, de Groene Appel in ontvangst genomen. Met deze award mag Gerine zich Young Professional 2019 noemen! Deze award heeft zij te danken aan haar uitmuntende prestaties tijdens haar studie Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool. abcnova feliciteert Gerine met deze prachtige prestatie!

Gerine is sinds oktober 2019, net na haar afstuderen, werkzaam bij abcnova en heeft al een vliegende start gemaakt in onze organisatie. Tijdens de opleiding Vastgoed & Makelaardij heeft zij geleerd vastgoedprojecten vanuit zowel financiële, juridische als bouwtechnische invalshoeken te benaderen. Inmiddels zet ze deze kennis in op tal van onze projecten waar zij als young professional het verschil maakt. Bijvoorbeeld in (her)ontwikkelprojecten voor de gemeente Súdwest-Fryslân en Midden-Groningen. Daarnaast is zij betrokken bij diverse projecten voor het UMCG.

Ruimte voor talent
abcnova biedt young talents een geweldige leeromgeving. Je werkt als young talent bij ons al direct op uitdagende projecten. Binnen een projectteam werk je samen met de verantwoordelijke projectmanager aan een breed scala aan werkzaamheden. Zo ben je (mede)verantwoordelijk voor het uitvoeren van huisvestings- en haalbaarheidsstudies, het opstarten van nieuwe projecten voor opdrachtgevers, het aansturen van ontwerp- en bouwteams, het opstellen van Programma’s van Eisen en de bewaking van projectbeheersaspecten. Ook werk je mee bij de acquisitie van nieuwe projecten, selectieprocedures en aanbestedingen. Kortom, je gaat al direct aan de slag! Gesteund door collega’s, maar ook door het Young Talent Program werk je aan brede vakkennis, je persoonlijke vaardigheden en effectiviteit.

Ben jij ook net afgestudeerd of ben je aan het afstuderen en wil je aan de slag in een omgeving waarin je je verder kunt ontwikkelen als projectmanager en adviseur? Kom dan bij ons op gesprek op één van onze locaties in Assen, Amsterdam of Utrecht! Lees hier meer over onze young talents. 

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
abcnova Young Talent Gerine Hoorn wint NEVAP award: Young Professional 2019
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.