• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Bart Atema en Sjoerd Groen zijn toegetreden als partner bij abcnova

18 februari 2019

Wij zijn verheugd mede te delen dat Bart Atema en Sjoerd Groen zijn toegetreden als partner bij abcnova. Beiden zijn al geruime tijd werkzaam bij abcnova in verschillende functies. Met ondernemerschap en creativiteit hebben ze een belangrijke rol vervuld in de ontwikkeling van abcnova als toonaangevend adviesbureau. 

Bart Atema (35) begon in 2008 bij abcnova. Als eindverantwoordelijke is hij betrokken bij grootschalige en complexe vastgoedprojecten voor (semi-) overheidsinstellingen. Bart is de schakel tussen opdrachtgever, ontwerpende partners en uitvoerende aannemers. Hij is bovendien expert op het gebied van innovatieve en slimme werkomgevingen. Hij weet zich goed te begeven in politieke en bestuurlijke situaties en weet altijd de juiste belangen af te wegen. Hierin kiest hij voor een langdurige samenwerking en een goede relatie met de opdrachtgever die is gebaseerd op vertrouwen en gestuurd op verantwoordelijkheid. 

Sjoerd Groen (30) begon in 2010 als stagiair bij abcnova en is nu de jongste partner ooit toegetreden bij abcnova. Sjoerd heeft zich gespecialiseerd in vraagstukken waar verduurzaming, vastgoedstrategie en financiën elkaar raken. Hij is een ervaren adviseur in het succesvol onderzoeken van complexe vastgoed- en verduurzamingsvraagstukken. Sjoerd zoekt daarbij altijd naar oplossingen met maatschappelijke impact, niet alleen voor de korte termijn maar juist voor de volgende generatie. Hij stond ook aan de wieg van Upgreen. Deze tool geeft op basis van openbare data inzicht in de verduurzamingsopgave en de integrale businesscase op basis van een nieuw en gezond werkplekconcept.

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Bart Atema en Sjoerd Groen zijn toegetreden als partner bij abcnova
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.