• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Bouwkunde Bedrijvendagen TU Eindhoven

22 november 2018

Gisteren, 21 november, vond de bedrijvenmarkt van de Bouwkunde Bedrijvendagen plaats. De Bouwkunde Bedrijvendagen is een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt georganiseerd door bouwkundestudenten van de Technische Universiteit Eindhoven. abcnova is partner van deze dagen waarop studenten op een informele en interactieve manier kunnen kennismaken met werkgevers, voor een stageplek, afstudeerplek of start van hun carrière. 

De Bouwkunde Bedrijvendagen startte voor ons een week hiervoor met een walking diner. Verschillende studenten schoven aan tafel bij onze collega's met de vraag waar onze projectmanagers zich voor inzetten. Vele studenten die tegen het einde van hun studie zitten, grepen de kans om met onze collega’s van gedachten te wisselen over afstudeeronderwerpen en stages. Het walking diner was voor ons een mooie gelegenheid om de studenten te laten zien hoe graag wij young talents faciliteren met kennis en skills om zichzelf te ontwikkelen en neer te zetten als gedegen adviseur of projectmanager. Bij abcnova doen wij dit middels de JAN (Jong abcnova) en young talent program.

Bouwkunde Bedrijvendagen

In de ochtend van de bedrijvenmarkt spraken onze collega's ook nog een-op-een met studenten, een mooie mogelijkheid om elkaar echt nog wat beter te leren kennen. Deze gesprekken werden op de markt in de middag ook nog verder gevoerd. Onze collega Johan, zelf net afgestudeerd aan de TU/e, kon haarfijn uitleggen hoe een werkdag bij abcnova eruitziet en wat je allemaal leert als je net komt kijken op de arbeidsmarkt. Dat hij al veel hard geleerd kwam ook terug in de digitale pubquiz die het abcnova team had gemaakt en waar de studenten hun hersenen over mochten breken. Johan kon daar veel praktijkkennis in kwijt!

Kortom, we kijken terug op leuke dagen en hopen snel young talents aan ons team te mogen toevoegen! Volgend jaar verwelkomt abcnova de studenten opnieuw tijdens de bouwkunde bedrijvendagen.

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Bouwkunde Bedrijvendagen TU Eindhoven
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.