• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Brede school de Jutter in de pers

04 juli 2019

In de nieuwste editie van het vakblad Schooldomein wordt uitgebreid aandacht besteed aan een van onze onderwijsvastgoedprojecten: Brede School De Jutter op Vlieland. Een plek waar primair- en voortgezet onderwijs, alle instellingen voor de jeugd, de bibliotheek én een gemeenschappelijk hart voor de gehele gemeenschap Vlieland onder één dak samenkomen.

Kloppend hart in de samenleving

De gemeente Vlieland heeft als doel om een goede onderwijsvoorziening te realiseren voor de eilanders, zodat hun kinderen niet naar de vaste wal hoeven en andersom een mooie onderwijsvoorziening voor gezinnen die zich op Vlieland willen vestigen. De Jutter is er voor jong én oud. De buurthuis functie is sterk. Zo maken de schilderclub voor ouderen, de fanfare, de toneelclub en het kerst- en zeemanskoor gebruik van De Jutter.

abcnova was verantwoordelijk voor het integrale projectmanagement, inclusief de directievoering. Het is project waar wij als abcnova enorm trots op zijn, omdat het een bijdrage levert aan de leefbaarheid op het eiland!

Schooldomein sprak met de architect, de beleidsambtenaar, teamleiders en onze eigen Hittjo Braam over de realisatie van dit bijzondere project in de duinen van Vlieland.

Lees het artikel van Schooldomein hier of klik op de afbeelding. 

artikel Schooldomein

 

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Brede school de Jutter in de pers
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.