• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Expo Real 2017 München

10 oktober 2017

Op donderdag 5 en vrijdag 6 oktober 2017 waren Marcel Smitshoek en Kees Tol namens abcnova aanwezig op de Expo Real in München. De Expo Real is een van de grootste vakbeurzen op het gebied van vastgoed en vastgoedinvesteringen en wordt sinds oktober 1998 jaarlijks gehouden in München. Op de beurs heeft abcnova kennis gemaakt met vastgoedfinanciers, beleggers, projectontwikkelaars, vastgoedadviseurs, vastgoedexploitanten en bouwbedrijven uit meer dan 70 landen.

Marcel Smitshoek (senior projectmanager en fellow bij abcnova):
"De Expo Real is voor ons een mooie gelegenheid om in gesprek te raken met partijen die in Nederland geïnvesteerd hebben of op zoek zijn naar expansie in Nederland. Net zoals vorig jaar hebben we met meerdere partijen een vervolggesprek gepland om hen te overtuigen van onze meerwaarde. Het bijzondere aan de Expo Real vind ik de omvang van de beurs en daarmee samenhangend de variëteit aan partijen die aanwezig zijn. Het is belangrijk om bij dit soort beurzen aanwezig te zijn, dus volgend jaar gaan we wederom die kant op."

Kees Tol (projectmanager bij abcnova):
“Wat geeft het een bijzonder gevoel wanneer je je begeeft tussen duizenden professionals die zich allemaal op hun eigen manier bezighouden met vastgoed. Beleggers, investeerders, hospitality bedrijven, retailers, projectontwikkelaars; je komt ze allemaal tegen. Kansen, kennis en samenwerkingen worden gedeeld op deze beurs, iedereen staat open voor een leuk gesprek. Op een beurs als deze wordt weer eens goed duidelijk hoe hard we elkaar nodig hebben bij de (her)ontwikkeling en exploitatie van vastgoed!”

Meer weten over abcnova Real Estate Project Managers (met focus op advies en projecten in commercieel vastgoed)? Neem persoonlijk contact op met Marcel of Kees.

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Expo Real 2017 München
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.