• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

EXPO REAL 2018 was een succes

26 oktober 2018

Twee weken geleden stond abcnova op de EXPO Real in München op de stand van Holland Property Plaza. Met 44.536 bezoekers, verdeeld over drie dagen, was de beurs zeker succesvol. Ook wij blikken terug op een geslaagde beurs, waarin we nieuwe contacten hebben opgedaan en bestaande relaties hebben versterkt. We presenteerden tevens ons magazine Visie op Commercieel Vastgoed op de beurs.

Expo real stand

Het was druk op de Holland Property Plaza in hal A2. De kenmerkende oranje stand met Nederlandse hapjes zoals kaasblokjes en bitterballen brachten veel nationale en internationale bezoekers samen. Dat leverde interessante gesprekken en connecties op. We hebben internationale beleggers, projectontwikkelaars en vastgoedgebruikers gesproken over hoe wij hen kunnen ontzorgen bij de (her)ontwikkeling of uitbreiding van hun vastgoed. Van compleet ontwikkel- en projectmanagement tot het uitvoeren van juridisch, financieel en technisch due diligence onderzoek bij aan- en verkoop van vastgoed.

Kortom, we blikken terug op een geslaagde beurs. Hebben we u niet getroffen, maar wilt u wel weten wat wij voor uw vastgoed kunnen betekenen, neem dan contact met ons op, we praten u graag bij!

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
EXPO REAL 2018 was een succes
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.