• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Feyenoord City naar volgende fase

23 december 2018

Wij zijn verheugd dat de ontwikkeling van Feyenoord City de volgende fase in gaat. Dit betekent dat abcnova zich naast het strategische en operationele contractmanagement, ook bezighoudt met het ontwerpmanagement voor het nieuwe stadion van voetbalclub Feyenoord.

Topsport, wonen, werken en ontspannen komen samen in Rotterdam-Zuid

Het nieuwe stadion, met 63.000 plaatsen, is een belangrijke spong voorwaarts voor de voetbalclub en Rotterdam die met het nieuwe stadion weer ruimte kan beiden voor niet-voetbal evenementen. Het stadion is ontworpen door het Rotterdamse architectenbureau OMA en krijgt een prominente ligging aan de Nieuwe Maas.

Het nieuwe stadion is onderdeel van de omvangrijke binnenstedelijke gebiedsontwikkeling dat verder bestaat uit de herontwikkeling van De Kuip en de ontwikkeling van het tussenliggende gebied, de Strip, voor wonen, werken en recreëren. Feyenoord City is een privaat initiatief van Feyenoord Rotterdam N.V. en Stadion Feijenoord N.V.

Wij kijken er dan ook naar uit om aan de slag te gaan in deze volgende fase van de realisatie van Feyenoord City. Lees hier meer over de volgende fase. 

Afbeelding: Architectenbureau OMA

 

 

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Feyenoord City naar volgende fase
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.