• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Grand opening locatie Utrecht

29 september 2017

Op vrijdag 22 september is de Utrecht Community (UCo) officieel en feestelijk geopend door de Utrechtse burgemeester Jan van Zanen. Daarna heeft Paul Bessems een inspirerende talk gehouden over de kracht van communities zoals UCo. Vestigen in UCo vergt pioniersschap’ aldus Paul Bessems. "Een bakker onderneemt, maar bedrijven in UCo betreden niet eerder begane paden. Het vergt een bepaalde ambitie en verbeeldingskracht om zo uitgesproken het werkveld te betreden. In UCo wordt slim samengewerkt binnen en tussen de organisaties, altijd met de wereld van morgen op het netvlies." Een community als deze is daarom extra bijzonder en draagt ook nog eens bij aan de verduurzaming van maatschappelijk erfgoed.

Met live verslaggeving en een spectaculaire dansact zijn alle bedrijven geïntroduceerd. Daarna was er de mogelijkheid om met de bedrijven kennis te maken en onder het genot van een borrel te netwerken. Aan onze relaties konden we tijdens de opening mooi ons nieuwe logo laten zien.

abcnova Utrecht werkt vanaf 1 juli 2017 in een nieuwe duurzame werkomgeving in het hart van Utrecht, aan de 2e Daalsedijk. Het pand is een monumentale treinloods die is getransformeerd tot een inspirerende en duurzame werklocatie. De ambitie om van het pand een energie neutrale, CO2 neutrale, gezonde en afvalarme werklocatie te maken is inmiddels bijna volledig gelukt. Het werd dus hoog tijd voor een feestelijke opening! We kijken terug op een bijzondere dag en danken onze relaties die hierbij aanwezig waren.

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Grand opening locatie Utrecht
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.