• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Het Hembrugterrein

13 juni 2018

Begin dit jaar werd bekend dat het Hembrugterrein in Zaanstad is gegund aan ABC Planontwikkeling. Afgelopen vrijdag 1 juni was het officiële moment van levering en kan met trots worden gesproken over de nieuwe eigenaren van het Hembrugterrein in de formatie van ABC Planontwikkeling en LIFE Makes SENS. Zoals op meerdere projecten van ABC Planontwikkeling heeft abcnova een coördinerende en begeleidende rol gehad in het tenderproces. Voor het vervolgtraject zijn we aangesteld als kwartiermaker en we zullen door het consortium ingeschakeld worden voor de werkzaamheden in de vorm van o.a. proces- en projectmanagement en juridisch advies van deze interessante opgave. Wij zijn er trots op dat abcnova onderdeel uitmaakt van het team.

Provada Hembrug.jpg

PROVADA

Tijdens de PROVADA werd de ontwikkelovereenkomst met Bouwinvest getekend voor 350 van de 1000 te realiseren woningen. Het Hembrugterrein is een van de meest prestigieuze gebiedsontwikkelingen van Nederland op dit moment en wordt dan ook goed opgepakt door verschillende media.

RTL Nieuws besteedde in de uitzending van zaterdag 9 juni jl. aandacht aan dit mooie project. Bekijk hier het fragment (vanaf minuut 17.05) of lees meer in het FD.

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Het Hembrugterrein
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.