• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Onderwijsambities en circulaire gedachte als basis voor huisvesting

01 december 2021

Maatschappelijke ontwikkelingen hebben impact op het onderwijs van de 21e eeuw. Leren doe je overal en leerlingen en studenten komen al op jonge leeftijd in contact met de wereld om hen heen. Verbinding en samenwerking met onderwijs- en werkveldpartners nemen inmiddels een prominente plek in ons onderwijs in. Maar hoe stimuleer je de gewenste samenwerking en hoe faciliteer je de ontmoeting? De locatiekeuze en inrichting van het gebouw zijn daarin van grote meerwaarde.

Hogeschool Windesheim is sinds 2010 in Almere gevestigd op meerdere (huur)locaties. De strategische koers en de groeiende studentenpopulatie geven aanleiding tot realisatie van een nieuwe campus in de binnenstad van Almere. In onderstaand artikel, wat zojuist is gepubliceerd in Schooldomein, vertellen collega's Sytske Ypma en Yvonne de Boer samen met Maarten de Vries, projectmanager Huisvesting & Vastgoedbeheer Windesheim, uit hoe zij de onderwijsambities van Windesheim scherp en concreet hebben weten te maken en dit vertaald hebben naar een uitdagend Programma van Eisesn (PvE) voor de nieuwbouw.

Bij abcnova helpen wij, naast Hogeschool Windesheim, allerlei onderwijsinstellingen met het concretiseren van hun onderwijsambities en circulaire gedachte als basis voor huisvesting. 

Klik op de afbeelding om het artikel te lezen. Meer weten? Sytske () en Yvonne () sparren graag met u over de mogelijkheden. 

Schooldomein windesheim

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Onderwijsambities en circulaire gedachte als basis voor huisvesting
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.