• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Ontbijtsessie Circulaire Economie

21 november 2017

Circulaire economie is een actueel en soms lastig te vatten begrip. De vorm waarin de verduurzaming van de gebouwde omgeving zich verder gaat ontwikkelen is nagenoeg onvoorspelbaar. Maar toch: door over dit soort onderwerpen in gesprek te gaan met betrokkenen in de markt, ontstaan er realistische inzichten. abcnova levert hieraan graag een bijdrage door een groep voorlopers op dit onderwerp bijeen te brengen. Zij hebben elkaar in een bijeenkomst geïnspireerd om deze duurzaamheidsambitie verder te verwezenlijken.

De eerste bijeenkomst vond plaats in de vorm van een ontbijtsessie in het pand van UCo (Utrecht Community), waar we één van onze vestigingen in gehuisvest is. Gedurende de multidisciplinaire brainstorm werden volop trends, ontwikkelingen en kansen met elkaar gedeeld. Eind januari 2018 wordt een follow-up georganiseerd, waarin de uitkomsten van deze sessie verder zullen worden uitgediept.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste professionals die dit onderwerp samen met ons verder vorm willen geven. Interesse? Neem contact met ons op en vraag naar David de Grauw of Arthur Meerloo.

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Ontbijtsessie Circulaire Economie
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.