• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Sjoerd Groen komt binnen in lijst ABN AMRO Duurzame 50

11 april 2019

Sjoerd Groen is binnengekomen op plek 39 in de ABN AMRO Duurzame 50, dé top 50 verduurzamers van de bouw- en vastgoedsector. Dat werd gisteravond bekend gemaakt tijdens het Green Tie Gala op Building Holland. De ABN AMRO Duurzame 50 is de jaarlijkse thermometer betreffende duurzaamheid in de bouw en vastgoed in Nederland. Sjoerd heeft zijn plek te danken aan zijn duidelijke visie en groeipad in zijn nog jonge carrière. Hij begon in 2010 als stagiair bij abcnova en vorig jaar werd hij als jongste partner ooit benoemd. Daarnaast ontwikkelt Sjoerd duurzame initiatieven, zoals het stappenplan voor verduurzaming van gemeentelijk vastgoed en de tool Upgreen.

Sjoerd adviseert vastgoedeigenaren bij het formuleren van hun duurzaamheidsambities en het waarmaken van deze ambities! Binnen zijn werk staan duurzaamheid, circulariteit en gezondheid centraal. Hij zoekt daarbij altijd naar oplossingen met maximale impact, niet alleen voor de korte termijn maar juist voor de toekomst.

 

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Sjoerd Groen komt binnen in lijst ABN AMRO Duurzame 50
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.