• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Waterschap Zuiderzeeland wint Gouden Kikker Award!

02 februari 2018

Gisteren, donderdag 1 februari, vond het Duurzaam Gebouwd Congres plaats. abcnova was een van de hoofdsponsors van dit congres. We kijken terug op een inspirerende en zinvolle dag.

De uitreiking van de Duurzaam Bouwen Awards maakte een belangrijk onderdeel uit van het plenaire programma. Voor het onderdeel 'Meest duurzame project' reikten wij onze Gouden Kikker Award uit. De genomineerden waren ‘Geerpark Vlijmen’, ‘Waterschap Zuiderzeeland’ en ‘Patch22’.

De jury heeft Waterschap Zuiderzeeland unaniem gekozen als winnaar uit 49 inzendingen. Waterschap Zuiderzeeland werkt sinds de zomer van 2017 in een energieneutraal waterschapshuis. Door efficiënt te verbouwen en verschillende duurzaamheidsmaatregelen te treffen is een pand gerealiseerd dat klaar is voor de toekomst. Waterschap Zuiderzeeland laat met dit pand zien serieus op weg te zijn naar een volledig energieneutraal waterschap in 2050.

Wij feliciteren Waterschap Zuiderzeeland met de Gouden Kikker! Daarnaast danken wij Alba Concepts voor het nomineren van dit project. Het team van Alba Concepts was in de lead bij het vormgeven van de duurzaamheidsambitie van het waterschap.

Meer weten over dit winnende project? Klik hier voor de animatie en klik hier voor de nominatiefilm met persoonlijke toelichting van zowel Waterschap Zuiderzeeland als Alba Concepts. 

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Waterschap Zuiderzeeland wint Gouden Kikker Award!
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.