• abcnova nieuws

    Wij houden u graag op de hoogte

Weekend Ameland Jong abcnova

09 oktober 2017

Van vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober was het zover; het 'hei-weekend' van Jong abcnova. Dit jaar vertrok de groep naar Ameland, waar ze verbleven op de accommodatie Paasduin in Nes.

Op vrijdag werd een presentatie gegeven over Zelfvoorzienend Ameland door Luc van Tiggelen van de gemeente Ameland. Het doel is om de energievoorziening van het eiland in een paar jaar tijd blijvend te verduurzamen. Dit project is gestart in 2007 met een aantal experimenten, waarna er steeds grotere projecten bij gekomen. Een interessante en leerzame casus!

Zaterdag stond een workshop van Kees de Vroedt op het programma. Thema's: acquisitue en netwerken. Ook kregen de JAN'ers tips over hoe zij zichzelf kunnen 'verkopen' door middel van een pitch. In het verlengde hiervan zijn er diverse opdrachten uitgevoerd, waaronder de pitchkampioenschappen.

Op zondag vond de buitenactiviteit 'Expeditie Ameland' plaats. Verdeeld over 3 teams werden er verschillende spellen gedaan, van katapult bouwen tot boogschieten. Een mooie en spannende teambuilding.

De JAN'ers kijken terug op een leerzaam en leuk weekend. Meer weten over JAN? Klik hier. Meer weten over werken bij abcnova? Klik dan hier

jan weekend ameland 2

Deel dit bericht:

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Weekend Ameland Jong abcnova
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.