JAN (Jong abcnova)

Jonge, ambitieuze én enthousiaste junior medewerkers vormen samen Jong abcnova, of beter gezegd 'de JAN'. Dé plek waar jonge medewerkers elkaar ontmoeten, projecten bezoeken, kennis delen en ervaring uitwisselen. Dé plek ook waar je op de hoogte blijft van de nieuwtjes bij de vestingen en dé plek waar je je mede JAN'ers om raad kunt vragen. 

Kortom: hier wil je zijn bij de start van je carrière. De JAN richt zich op netwerken, persoonlijke ontwikkeling en kennisdeling. Netwerken door bijeenkomsten te organiseren met andere young professional-afdelingen van andere organisaties en door de organisatie van onze jaarlijkse Netwerkdag. Ons motto is: de junioren van nu zijn de senioren van later. Persoonlijke ontwikkeling facilteren we door het organiseren van workshops, intervisie en coaching. Kennisdeling stimuleren we door bedrijfsbezoeken, lezingen en presentaties van medecollega’s. Bij de JAN mag je nog in je dromen geloven en staat gezelligheid voorop.

‘Het is een hele eer om actief te zijn in de JAN en onderdeel uit te maken van een groep jonge, ambitieuze mensen. Je leert je collega’s snel op een laagdrempelige manier kennen en zo weet je altijd de juiste collega te vinden die jou verder kan helpen als je ergens even niet uit komt. Een JAN bijeenkomst is altijd een combinatie van inhoud, netwerk en gezelligheid. Dat is wat de JAN zo gaaf maakt!’

JAN weekend 2022 landscape vrolijk web

 

Wij houden u graag op de hoogte

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Vul een voornaam in.
Vul een achternaam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
JAN (Jong abcnova)
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.