• Consultancy

Due diligence

De aankoop van vastgoed is een weloverwogen keuze. Belangrijk is dat in een vroeg stadium overeenstemming wordt bereikt over de verwachtingen tussen koper en verkoper. De due diligence betreft enerzijds een technische controle en anderzijds een juridische controle op het contract en de afspraken.

abcnova adviseert en ondersteunt opdrachtgevers door het vastgoed vooraf technisch, juridisch en financieel te beoordelen. Ons doel is te onderzoeken of het vastgoed voldoet aan en overeenkomt met uw verwachtingen en eisen. Vervolgens helpen wij met de contractonderhandelingen tussen u als vastgoedeigenaar en de vastgoedontwikkelaar bij de totstandkoming van de turnkey-overeenkomst.

Tijdens de ontwikkeling van het vastgoed bewaken we de gemaakte contractafspraken en controleren we het werk van de ontwikkelende partij op kwaliteit.

Due diligence
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.