• Consultancy

Haalbaarheidsstudie

Zelden passen alle puzzelstukken meteen aan elkaar. Het haalbaar maken van projecten is daarom één van onze kerncompetenties. Wat zijn de randvoorwaarden en uitgangspunten? Welke ambities en doelen zijn er? Wat is het verwachte draagvlak voor het project? Onze knappe koppen geven inzicht en overzicht. Waar zitten de zwakke punten en wat zijn de alternatieven? Zijn er creatieve oplossingsrichtingen? Wij verliezen de realiteit hierbij niet uit het oog. Bij de financiële doorrekening kijken we naar eenmalige investeringen als exploitatiekosten.

Plannen moeten uitvoerbaar zijn en een aanvaardbaar risicoprofiel hebben. Het belang van onze opdrachtgever staat hierbij voorop. Met partijen gaan we om tafel om draagvlak te creëren, creatieve oplossingen te zoeken en te onderhandelen over de randvoorwaarden. Net zo lang tot er een haalbare integrale businesscase ligt.

Haalbaarheidsstudie
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.