• Onze
    diensten

Contractmanagement

Het is een trend om uitvoerende partners meer vrijheid en verantwoordelijkheid te geven. Daarbij horen geïntegreerde contracten, publiek-private samenwerkingen en bouwteams. De aard van deze samenwerkingen brengt met zich mee dat de opdrachtnemer moet aantonen dat wordt voldaan aan de overeenkomst en dat hij zichzelf corrigeert en verbetert. De opdrachtnemer moet zijn oplossingen op significante thema’s valideren bij de opdrachtgever.

Onze contractmanagers richten zich daarom voornamelijk op het zeker stellen dat de opdrachtnemer aantoonbaar voldoet aan wat is vastgelegd in de overeenkomst. We zorgen dat belangen van de opdrachtgever worden gewaarborgd en de risico’s beheerst. Wij verbinden en vertalen het contract naar de praktijk. En als het nodig is, zijn we de 'waakhond' van onze opdrachtgever. Hierdoor kunt u vertrouwen op een gecontroleerd bouwproces.

Contractmanagement
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.