• Project-
    en
    procesmanagement

Projectmanagement

Als projectmanager zorgen we dat uw huisvestingsambitie of ontwikkelopgave concreet van de grond komt. We houden de regie en staan daarnaast gedurende het gehele project technisch en inhoudelijk ons mannetje (of vrouwtje). Door het creëren van overzicht zorgen we voor grip op projecten. Doordat de keuzemogelijkheden altijd helder in beeld zijn, zit u als opdrachtgever ‘aan de knoppen’. Uw projectmanager zorgt er vervolgens voor dat het ook echt voor elkaar komt en dat alle teamleden weten wat er van hen verwacht wordt en samen voor het juiste resultaat gaan.

Onze projectmanagers zijn uw rots in de branding en staan u bij met daadkrachtig advies en oplossend vermogen. Ondertussen beheersen zij de planning, het geld, de risico’s, de kwaliteit en het draagvlak bij stakeholders. Op deze manier veroorzaken projecten geen kopzorgen, maar positieve energie.

Projectmanagement
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.