• Project-
    en
    procesmanagement

Risicomanagement en planning

Er bestaan geen projecten zonder risico’s. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en gedijen perfect in dynamiek en complexiteit. Voordat u de weg van A naar B aflegt, moet u de onzekerheden van de route kennen om daarop te anticiperen. Dus: waar zitten de kritieke momenten qua planning, welke risico’s kunnen we verwachten en welke besluitvorming is nodig voor een overzichtelijk proces? Risicomanagement bij abcnova draait niet om het vermijden van risico’s maar om het voorkomen van (negatieve) verrassingen.

Op basis van een grondige risico-inventarisatie bepalen we de te volgen risicostrategie en de concrete risicomaatregelen. We herkennen én pakken kansen en houden van een strakke, maar flexibele planning. Het is immers ons streven dat uw organisatie de gestelde doelen succesvol en beheerst bereikt. Het is juist die extra stap waaraan u de ondernemende aanpak van abcnova herkent.

Risicomanagement en planning
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.