Aardbevingsbestendig bouwen

Slimmere bouwtechnieken, andere materialen of het toevoegen van materialen zorgen ervoor dat gebouwen aardbevingen beter kunnen weerstaan. De experts van abcnova zijn opgeleid om partijen te stimuleren bouwkundige oplossingen te ontwerpen die bestand zijn tegen trillingen, zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgeven én kennen de financiële consequenties en compensatie.

Vooral bij bestaand vastgoed is het aardbevingsbestendig maken vaak een ingewikkeld proces. Onze experts zorgen ervoor dat het aardbevingsvraagstuk net als andere bouwzaken (bijv. brandveiligheid) wordt geïntegreerd binnen het project en weten de eventuele zorgen bij gebruikers omtrent hun veiligheid weg te nemen.

De NPR 9998 geeft houvast. Op basis van onze kennis en kunde bouwen we samen aan een letterlijk stabiele basis van uw vastgoed.

Aardbevingsbestendig bouwen
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.