Duurzaamheid

Toen duurzaam bouwen nog maar nauwelijks werd toegepast, waren onze specialisten al bezig met de wereld van morgen. Want of u nu gaat ontwikkelen, bouwen of renoveren: duurzaam bouwen zit bij ons in de genen. Onze kracht is dat wij door de bomen het bos zien. Er zijn talloze technische duurzaamheidsoplossingen, abcnova weet echter precies 'hoe en wat'.

Ook ten aanzien van de steeds strenger wordende wet- en regelgeving zijn wij de aangewezen expert. Wij vertalen de plannen van onze opdrachtgevers naar concrete, duurzame oplossingen waarbij wij voor u het kaf van het koren scheiden. Een integrale businesscase is belangrijk, hetgeen een goede analyse van de gehele levenscyclus van uw vastgoed oplevert. Het eind van de cirkel aan het begin knopen, circulair bouwen, is iets wat we graag doen en ruime ervaring in hebben.

We denken (en rekenen) het niet alleen voor u uit, het liefst sturen we ook het proces aan. Dit om ervoor te zorgen dat alle doelen en ambities ook echt worden gerealiseerd. En natuurlijk verzorgen we de passende certificering die hoort bij uw verduurzaming (BREEAM-NL, GPR, WELL).

Heeft u al gehoord van Upgreen? "Doordacht en kostenneutraal verduurzamen" Upgreen is een initiatief van abcnova en DGMR en in eerste instantie bedoeld voor gemeenten en overheidsgebouwen, maar is ook relevant voor overige kantoren en objecten. Klik hier voor meer informatie.

Duurzaamheid
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.