Alfa-college

Groningen

Het Alfa-college wil onderzoeken welke werkplekwensen leven bij de medewerkers en dit vertalen naar uitgangspunten voor een efficiëntere en effectievere werkomgeving.

Het Alfa-college wil onderzoeken welke werkplekwensen leven bij de medewerkers en dit vertalen naar uitgangspunten voor een efficiëntere en effectievere werkomgeving.

Het Alfa-college wil onderzoeken welke werkplekwensen leven bij de medewerkers en dit vertalen naar uitgangspunten voor een efficiëntere en effectievere werkomgeving. De medewerkers zijn dan ook niet meer tevreden over hun werkplek en willen graag een plek waar ze al hun activiteiten kunnen uitvoeren. Een plek waar rust, ruimte en rumoer centraal staat. Momenteel zijn de zes locaties erg verschillend en wil het Alfa-college door middel van een nieuw werkplekconcept meer eenduidigheid creëren. De onderzoeksvraag is als volgt: “Welke expliciete (latente) werkplekwensen leven er bij de medewerkers en op welke wijze kunnen ruimten ingericht worden waardoor ze efficiënt en effectief te gebruiken zijn voor diverse activiteiten.” In dit onderzoek staat studentparticipatie centraal. De studenten bieden namelijk ondersteuning in het onderzoek onder begeleiding van abcnova. Een kansrijke, maar spannende insteek!

abcnova voert in samenwerking met de studenten van het Alfa-college het toegepaste onderzoek uit, zodat er een toekomstbestendige werkplek gecreëerd kan worden voor de medewerkers van het Alfa-college. abcnova verzorgt als adviseur het onderzoekstraject.

Diensten #huisvestingsadvies
Speciale expertises #het-nieuwe-werken

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Alfa-college
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.