AMC,
verbouw
CSA

Amsterdam

Voor het Amsterdam UMC wordt de Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) verbouwd.

Voor het Amsterdam UMC wordt de Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) verbouwd.

In het Amsterdam UMC wordt de Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) verbouwd. De CSA reinigt en steriliseert per jaar 3,2 miljoen instrumenten voor diverse medische specialismen. Door veroudering van de bestaande apparatuur, verandering van werkprocessen en wijziging in normen is een ingrijpende verbouwing wenselijk. Daarbij verandert de aard en omvang van de te steriliseren producten door de fusie van het Amsterdam UMC met het VU MC en de daarmee gepaard gaande centralisatie van bepaalde activiteiten.

Als projectleider vanuit het Directoraat Huisvesting & Techniek begeleidt abcnova het onderzoek naar de haalbaarheid, de besluitvorming inzake de best passende aanpak (gefaseerd of gebruikmakend van tijdelijke huisvesting), het opstellen van het Programma van Eisen en ruimteboek, het ontwerpproces en de realisatie. De CSA is een belangrijke schakel in het primaire proces van het Amsterdam UMC en uitval van, of het niet tijdig beschikbaar zijn van deze voorzieningen hebben grote invloed op dit proces. Sturen op risico’s is dan ook integraal onderdeel van deze opgave.

Diensten #procesmanagement #projectmanagement #risicomanagement-en-planning #haalbaarheidsstudie

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
AMC, verbouw CSA
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.