Brede
School
De
Jutter

Vlieland

Multifunctioneel gebouw voor onderwijs, opvoeding en ontspanning voor kinderen en jongeren van 0-18 jaar.

Multifunctioneel gebouw voor onderwijs, opvoeding en ontspanning voor kinderen en jongeren van 0-18 jaar.

Interieurfotografie: Kristinsson

De nieuwe Brede School De Jutter op Vlieland verzamelt primair- en voortgezet onderwijs, alle instellingen voor de jeugd, de bibliotheek én een gemeenschappelijk hart voor de gehele gemeenschap Vlieland onder één dak. abcnova is verantwoordelijk voor het integrale projectmanagement.

Ontwerp om trots op te zijn

Het prachtige gebouw heeft wel wat weg van een grote tent in de duinpan. De zijgevels lopen taps toe, de kleurnuances passen bij de omringende dennenbomen en de lichtsturingslamellen vangen de reflectie van het eilandlicht.

Frisse School

De nieuwbouw van de Brede School Vlieland is een social return project. Op de bouwplaats bieden we personen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om werkervaring op te doen. De Jutter voldoet aan alle eisen van Frisse Scholen (klasse B) en heeft daarmee een laag energieverbruik en een gezond binnenklimaat. Het pand is energieneutraal door 240 zonnepanelen, het regenwater wordt opgevangen voor de toiletspoeling en er is een zeer geavanceerd luchtverversingssysteem zonder overdruk.

Diensten #projectmanagement #procesmanagement #directievoering-en-toezicht
Speciale expertises #duurzaamheid

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Brede School De Jutter
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.