Cibap

Zwolle

Haalbaarheidsstudie naar verhuizing Spoorzone Zwolle voor Cibap.

Haalbaarheidsstudie naar verhuizing Spoorzone Zwolle voor Cibap.

Cibap biedt creatieve mbo-opleidingen in Zwolle en is dé vakschool voor vormgeving en een begrip in de sector. Vanuit de strategie 2020-2025 heeft Cibap haar doelstellingen geformuleerd, die van invloed zijn op het onderwijsconcept en ook onlosmakelijk verbonden met huisvesting. Op het gebeid van huisvesting doen zich een aantal kansen voor. Één van de mogelijkheden is om samen met partner organisaties (De Fundatie en ArtEZ) te verhuizen naar de Spoorzone. De Spoorzone wordt herontwikkeld tot dé plek voor technische en creatieve makers, een uitgelezen kans voor Cibap om een volgende stap te maken.

Globaal Programma van Eisen 

Nadat abcnova eerder betrokken was bij een verkenning zijn we nu gevraagd om een Globaal Programma van Eisen GPvE op te stellen. Het CvB wenst de uitgangspunten zoals opgenomen in het GPvE te toetsen in een afvaardiging van de organisatie. In werksessies met een vertegenwoordiging van de organisatie (o.a. medewerkers, studenten en medezeggenschapsraad) maken we inzichtelijk welke onderwijskundige veranderingen beoogd zijn en wat de impact is van 15.000 m2 BVO in de huidige naar 10.000 m2 BVO in de nieuwe situatie.

De resultaten worden samengevat en teruggekoppeld en leveren zo een bijdrage aan de besluitvorming door het CvB ten aanzien van de genoemde kansen voor potentiële herhuisvesting van Cibap.

Diensten #haalbaarheidsstudie

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Cibap
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.