Nieuwe
N200

Rijksweg Haarlem-Amsterdam

Transformatie drukke verkeersweg tussen Haarlem en Amsterdam

Transformatie drukke verkeersweg tussen Haarlem en Amsterdam

De N200 voldoet niet meer aan de huidige maatstaven. Vanaf NS-station Halfweg tot in Amsterdam zijn onderhoud en transformatie noodzakelijk.

Verkeersweg en stadsstraat

Veiligheid, beheerbaarheid en beschikbaarheid zijn uitgangspunt bij het vervangen van de boezembruggen, ophogen van de dijk en vernieuwen van het asfalt. Daarnaast worden nieuwe drinkwaterleidingen en een ecopassage aangelegd. Voor een bijdrage aan de binnenstedelijke woningbouwplannen wordt de N200 ter hoogte van de ringweg A10 ingericht als stadsstraat.

In één keer goed

Deze werkzaamheden worden integraal aangepakt in een samenwerkingsverband tussen Rijkswaterstaat, de gemeente Amsterdam, Waternet en waterschap Amstel, Gooi en Vecht. abcnova is verantwoordelijk voor het planningsmanagent en pakt als adviseur projectbeheersing de projectdoelstellingen in één keer goed aan. 

Diensten #procesmanagement #gebiedsontwikkeling

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Nieuwe N200
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.