Dunamare
Onderwijsgroep

Haarlem

De afdeling Huisvesting van Dunamare Onderwijsgroep werkt in overleg met de scholen, het CvB en gemeenten samen om de strategische huisvestingsambities te realiseren.

De afdeling Huisvesting van Dunamare Onderwijsgroep werkt in overleg met de scholen, het CvB en gemeenten samen om de strategische huisvestingsambities te realiseren.

Dunamare Onderwijsgroep is de verbindende factor tussen 22 scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Haarlem, Velsen en Haarlemmermeer (met een uitstapje naar Harlingen en Uithoorn). Het spectrum is breed: van praktijkonderwijs tot gymnasium, elk met zijn eigen identiteit en karakter. De scholen en het College van Bestuur (CvB) worden vanuit het Bestuurs- en Servicekantoor ondersteund op het gebied van onderwijskwaliteit, financiën, HR, ICT, communicatie, huisvesting en inkoop. De afdeling Huisvesting werkt in overleg met de scholen, het CvB en gemeenten samen om de strategische huisvestingsambities te realiseren. Ze werkt aan huisvestingsinitiatieven, nieuwbouw, renovatie en grotere verbouwprojecten. Is de schakel tussen beleid, control en uitvoering. Neemt deel aan verschillende stuur- en projectgroepen en is verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van projecten. De afdeling bewaakt projecten op efficiëntie, zorgt ervoor dat ze binnen de kaders worden uitgevoerd en dat het doel niet uit het oog wordt verloren.

Gezien de hoeveelheid werk binnen de afdeling Huisvesting is abcnova gevraagd om de rol van Adviseur Huisvesting op interim basis in te vullen. De interim Adviseur Huisvesting vervult enerzijds de rol van gedelegeerd opdrachtgever en anderzijds als extern projectmanager. De 22 scholen zijn verdeeld onder de adviseurs Huisvesting, zodat er voor de scholen en CvB er één aanspreekpunt is.

Als adviseur Huisvesting is abcnova betrokken bij het opstellen van haalbaarheidsstudies voor renovatie van een rijksmonument Hartenlust Mavo, verbouwing van een volledige verdieping van het Ichthus Lyceum inclusief de realisatie van een technasium plus herinrichting schoolplein Haarlemmermeer Lyceum. Na akkoord door de scholen en CvB wordt de haalbaarheidsstudie een project en draagt de adviseur Huisvesting zorg voor de realisatie ervan. Daarnaast voert de adviseur Huisvesting regie over project verbeteren binnenklimaat en jaarplan 2022 (groot onderhoud) in nauwe samenwerking met de scholen en ketenpartners.

 

Diensten #huisvestingsadvies
Speciale expertises #duurzaamheid

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Dunamare Onderwijsgroep
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.