Herontwikkeling
Hudson's
Bay

Den Haag

Het voormalige pand van de Hudson’s Bay aan de Grote Marktstraat in Den Haag wordt de komende jaren door abcnova in opdracht van CBRE Investment Management (CBRE IM) herontwikkeld.

Het voormalige pand van de Hudson’s Bay aan de Grote Marktstraat in Den Haag wordt de komende jaren door abcnova in opdracht van CBRE Investment Management (CBRE IM) herontwikkeld.

Het voormalige pand van de Hudson’s Bay aan de Grote Marktstraat in Den Haag wordt de komende jaren door abcnova in opdracht van CBRE Investment Management (CBRE IM) herontwikkeld. De gemeente Den Haag, de Universiteit Leiden en CBRE IM werken samen om huisvesting voor de universiteit mogelijk te maken in het pand. De groei van de Campus Den Haag van Universiteit Leiden zorgt ervoor dat uitbereiding noodzakelijk is. Deze uitbereiding is gevonden in het voormalige pand van de Canadese keten.

abcnova
heeft in opdracht CBRE IM het ontwerpteam aangestuurd om ervoor te zorgen dat het Programma van Eisen van de Universiteit Leiden past in het gebouw, waaronder duurzaamheidseisen die zowel CBRE IM als Universiteit Leiden hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor de contacten met de gemeente, onder andere met betrekking tot de vergunningen. In de bouwteamfase sturen wij het bouwteam aan, regelen wij de vergunningsprocedures en contractering van de aannemer. Vanaf de start van de bouw zullen wij naast de overkoepelende rol van ontwikkel- en projectmanager ook het bouwmanagement op ons nemen. Aanvullend hierop zijn we ook het eerste aanspreekpunt voor andere (zittende) huurders, omwonenden en overige belanghebbenden

 

 

Diensten #contractmanagement #directievoering-en-toezicht #ontwikkelmanagement #projectmanagement
Speciale expertises #duurzaamheid

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Herontwikkeling Hudson's Bay
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.