Herontwikkeling
Schoollocaties
Den
Burg

Gemeente Texel

Twee voormalige schoollocaties op Texel in de kern Den Burg komen vrij en zijn geschikt voor herontwikkeling.

Twee voormalige schoollocaties op Texel in de kern Den Burg komen vrij en zijn geschikt voor herontwikkeling.

Twee voormalige schoollocaties op Texel in de kern Den Burg komen vrij en zijn geschikt voor herontwikkeling. Het betreft de Fonteinschool en de Jozefschool. Op beide locaties staat een schoolgebouw waarvan een deel een architectonische waarde heeft en bij voorkeur behouden dient te worden. Voor de locaties wordt woningbouw beoogd, waarbij de focus ligt op sociaal en betaalbaar wonen. Er moet voor beide locaties een haalbaar programma worden samengesteld passend bij de omgeving en conform de wensen van de gemeente Texel.

abcnova adviseert de gemeente Texel over de herontwikkeling van deze twee locaties en hoe deze op de markt gebracht kunnen worden. Dit begint bij het inzichtelijk maken van de ontwikkelpotentie van de locaties; wat is programmatisch en ruimtelijk gewenst en mogelijk en tot wat voor business case leidt dit?  Hiervoor werken we samen met een stedenbouwkundig bureau. Op basis van de business case wordt een strategische afweging gemaakt ten aanzien van de ontwikkelstrategie. Vervolgens wordt bepaald op welke wijze dit in de markt gezet kan worden (tenderstrategie). We nemen de gemeente Texel mee in onze adviezen en strategische afwegingen en ondersteunen zo nodig bij het opstellen van een college- of raadsadvies.

Diensten #tendermanagement

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Herontwikkeling Schoollocaties Den Burg
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.