Iseldoks

Doetinchem

De gemeente Doetinchem heeft de ambitie om op het voormalig industrieterrein Hamburgerbroek Noord een nieuwe woonwijk te realiseren.

De gemeente Doetinchem heeft de ambitie om op het voormalig industrieterrein Hamburgerbroek Noord een nieuwe woonwijk te realiseren.

De gemeente Doetinchem heeft de ambitie om op het voormalig industrieterrein Hamburgerbroek Noord, langs de Oude IJssel, gelegen naast het stadscentrum, een nieuwe woonwijk te realiseren. Deze herontwikkeling heeft de naam ‘Iseldoks’, verwijzend naar het waterrijke en stedelijke karakter.

Iseldoks bestaat uit 5 deelgebieden, de zogenaamde ‘doks’. Dok 1 is de noordelijke kop en binnen dit deelgebied is ruimte voor verschillende woonvormen. Het selectieproces betreft een openbare aanbestedingsprocedure, om zo tot een snelle verwezenlijking van het plan te komen. Dit is mede mogelijk doordat er reeds een onherroepelijk vastgesteld bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan ligt. De ontwikkeling van Iseldoks als geheel, met daarin Iseldoks 1 als deelgebied, draagt bij aan een waterrijk stadmilieu. Daarnaast is er binnen de ontwikkeling aandacht voor energie, klimaatadapatie en kunnen diverse doelgroepen huisvesting vinden.

abcnova heeft in het verleden een rol gespeeld bij de ontwikkeling van Iseldoks 2-zuid, waardoor we al bekend zijn in het gebied. Het uitgangspunt is om te komen tot en openbare aanbesteding, met daarin prijs als belangrijkste beoordelingscriteria. abcnova organiseert de juists voorwaarden voor optimale woon-, werk-, leer- en leefomgevingen. Dat doen we steeds met de belangen van vandaag en overmorgen op ons netvlies. We zijn bevlogen en solide experts voor onze opdrachtgevers en stakeholders, samen met hen behalen we toekomstgerichte, concrete resultaten. Het proces wordt van voorbereiding tot het contracteren geheel ondersteund door abcnova.      

Diensten #tendermanagement #contractmanagement

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Iseldoks
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.