Renovatie
hoofdkantoor
RDW

Veendam

Volledige begeleiding van dit renovatieproject

Volledige begeleiding van dit renovatieproject

De RDW wilde zijn complex in Veendam bij de tijd brengen met meer uniformiteit in de bouwdelen, een beter werkklimaat en minimaal veertig procent besparing op het energiegebruik.

Enorme duurzaamheidsslag

abcnova voerde het projectmanagement van programmafase tot en met de oplevering, inclusief de directievoering en het toezicht. Naast de duurzame renovatie was abcnova verantwoordelijk voor het organiseren van de benodigde tijdelijke huisvesting en alle verhuisbewegingen.

Hoge besparing exploitatiekosten

Er is ontzettend veel gebeurd. Door een strakke planning, positieve instelling en waarborgen van de continuïteit, hebben we 55% reductie op de exploitatiekosten behaald (in plaats van 30%). Ook steeg het gebouw van energielabel G naar A++ (in plaats van B). Als klap op de vuurpijl is het RDW als eerste bestaande utiliteitsgebouw bouwkundig versterkt volgens de aardbevingsnorm NPR 9998. Een topprestatie, waar zowel de opdrachtgever als het team erg trots op zijn.

Diensten #projectmanagement #procesmanagement #juridisch-advies
Speciale expertises #het-nieuwe-werken #aardbevingsbestendig-bouwen #duurzaamheid

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Renovatie hoofdkantoor RDW
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.