Uitbreiding
WTC

Amsterdam

Uitbreiding van de meest succesvolle kantoorlocatie van Nederland

Uitbreiding van de meest succesvolle kantoorlocatie van Nederland

CBRE Global Investors breidt namens het CBRE Dutch Office Fund het WTC Amsterdam uit om bedrijven in het complex de mogelijkheid te bieden om door te groeien en tegelijkertijd de verhuurmogelijkheden en services in de kantoren op het hoogste niveau te brengen. abcnova is verantwoordelijk voor het projectmanagement gedurende het gehele traject.

Investeren in kwaliteit en vloeroppervlakte
Zowel door continu te blijven investeren in duurzaamheid, voorzieningen en dienstverlening, als door een fysieke uitbreiding van de oppervlakte, blijft het WTC Amsterdam op de Zuidas de meest succesvolle kantoorlocatie van Nederland. Voor de aanpassing is een volumestudie uitgevoerd, waarbij specifiek is gekeken naar de (technische) haalbaarheid van het vergroten van het WTC Amsterdam naast de bestaande toren op de hoek Strawinskylaan/Beethovenlaan.

De bouw van Tower Ten is in volle gang. In mei 2021 is het hoogste punt bereikt. De nieuwbouw omvat 32.000 m2 kantoorruimte verspreid over 22 verdiepingen. Tevens wordt de bestaande toren van 17.000 m2 op de hoek Strawinskylaan/Beethovenlaan volledig gerenoveerd. Er worden kantoren en voorzieningen toegevoegd volgens het huidige WTC-concept. Tower Ten heeft het BREEAM-NL certificaat voor het ontwerp ontvangen. 

Van haalbaarheidsstudie tot realisatie
abcnova is vanaf 2015 verantwoordelijk voor het projectmanagement van het project en is actief betrokken geweest vanaf de start van de haalbaarheidsstudie. Na succesvolle afronding van het ontwerp- en vergunningstraject is de uitvoering gestart. Wij dragen ook zorg voor het project- en kwaliteitsmanagement van het project gedurende de uitvoering.

Diensten #procesmanagement #projectmanagement #haalbaarheidsstudie #juridisch-advies

Verzamel projecten en download een PDF

Verzamel projecten en download de PDF

X

Bedankt voor uw interesse in deze PDF. Vul uw e-mailadres in om deze te kunnen downloaden.

Vul een (geldig) e-mailadres in.
Uitbreiding WTC
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.