Annet de Lange

Business Unit Manager Gebiedsontwikkeling

Werkvelden #overheid #woningcorporaties #woningen
Diensten #haalbaarheidsstudie #ontwikkelmanagement #procesmanagement #projectmanagement #risicomanagement-en-planning #tendermanagement #gebiedsontwikkeling

Meer kunnen leveren, dan de opdrachtgever weet te kunnen vragen, is mijn ambitie in projecten. Ik ben er van overtuigd dat je in gebiedsontwikkelingen samen meer kunt bereiken dan je vooraf had kunnen bedenken.

Annet is een echte verbinder. Door een breed scala aan opdrachtgevers heeft ze ervaring met verschillende processen en belangen. Zij gebruikt deze ervaring om verschillende partijen bij elkaar te brengen, waarbij partijen zelf kunnen bepalen hoe groot hun inbreng is. Met creativiteit en doorzettingsvermogen maakt zij ontwikkelingen en projecten haalbaar.

In gebiedsontwikkelingen streeft Annet ernaar om wijken gemengd en levendig te maken. Door afwisseling in programma en het creëren van open, levendige plinten en goed ingerichte bruikbare openbare ruimte ontstaan wijken die leefbaar en aantrekkelijker voor alle soorten gebruikers.

Met haar bouwkundige en bedrijfskundige opleiding is zij zowel technisch in staat om projecten te optimaliseren en te begeleiden als het strategisch proces van gebiedsontwikkelingen te sturen.

Annet de Lange
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.