Arnold Eisses

Consultant

Werkvelden #vastgoedgebruikers #zorg
Diensten #aan-en-verkoopadviezen #haalbaarheidsstudie #procesmanagement

Ik breng toegevoegde waarde door mijn creatieve en onconventionele ideeën. Hierdoor komen projecten in beweging en dat is wat mijn werk zo leuk maakt.

Arnold is een senior advieseur en consultant met meer dan 15 jaar ervaring in maatschappelijk vastgoed met een focus op zorg. Arnold vindt het leuk en boeiend om samen met opdrachtgevers te werken aan interdisciplinaire opdrachten, het liefst vanuit de ondernemingsstrategie en de daarbijhorende strategische (vastgoed)koers. Arnold is een goede sparringspartner als het gaat om investeringsbeslissingen of besluiten rondom aan- en verkoop van zorgvastgoed. Hij is open, proactief en komt met realistische adviezen. Door goed te luistern en door de juiste vragen te stellen brengt hij verdieping aan en brengt opdrachtgevers een stap verder. 

Arnold Eisses
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.