Arthur Meerloo

projectmanager

Werkvelden #onderwijs #overheid #zorg
Diensten #projectmanagement #procesmanagement #haalbaarheidsstudie #directievoering-en-toezicht

Ik haal plezier uit projecten waarbinnen ik mijn technische en ontwerpkennis kan inzetten. Ik wil de verschillende disciplines verbinden. Een goede relatie tussen de diverse betrokkenen vind ik essentieel voor een succesvol proces.

Arthur is altijd op zoek naar mogelijkheden en oplossingen. Met een kritische blik en optimistische houding streeft hij naar het beste resultaat. Arthur is afgestudeerd als architect aan de Academie voor Bouwkunst Rotterdam. Als projectmanager bij abcnova zet hij zowel zijn bouwkundige kennis als zijn kennis van het ontwerpproces in.

Arthur is mede verantwoordelijk voor de optimalisatie (tijdens gebruik!) van diverse onderwijslocaties van de Hogeschool Utrecht. Ook brengt hij stakeholders en omwonenden samen in de publiek private buurtsamenwerking bij de herontwikkeling van Betondak Arkel. Voor de MRA (Metropoolregio Amsterdam) organiseert hij het versterken van de samenwerking tussen de gemeentelijke regiopartners.

Kennisdeling binnen en buiten projecten staat bij Arthur hoog in het vaandel. Dat maakt hij concreet in zijn nevenfunctie als bouwkundedocent aan de Academie voor Vastgoed in Nieuwegein.

Arthur Meerloo
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.