Benno Moor

projectmanager

Speciale expertise #duurzaamheid
Werkvelden #kantoren #onderwijs #overheid #vastgoedgebruikers
Diensten #haalbaarheidsstudie #projectmanagement #procesmanagement #ontwikkelmanagement

Einstein zei ooit ‘Als je doet wat je deed dan krijg je wat je kreeg’. Goed inspelen op de wereld om ons heen vraagt om aanpassing en een creatieve insteek om de belangen van de klant optimaal te kunnen behartigen.

Benno is een ervaren senior projectmanager met als specialisatie ontwikkeling, renovatie en transformatie van ‘maatschappelijk’ vastgoed. Hij is creatief, oplossingsgericht en werkt graag samen in projectteams waar door verbinding van kennis en kunde maar ook inhoud en proces de beste resultaten behaald worden.

Benno is gedreven en resultaatgericht maar behoud daarbij alle aandacht voor de menselijke kant en heeft goed gevoel voor zijn omgeving. Het realiseren van projecten ziet hij als een co-creatie waarbij hij op een pragmatisch wijze de project- en individuele belangen goed op elkaar afstemt om tot oplossingen te komen.

Door zijn technische achtergrond is hij een goede sparringpartner voor marktpartijen en vertaalt hij de inhoud naar de strategie van de opdrachtgever.

Benno Moor
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.