Cors Smitshoek

directeur

Zet mij in als verbindende schakel tussen opdrachtgever, aannemer en andere partijen met soms tegenstrijdige belangen. Ik houd overzicht, maak optimaal gebruik van kennis en expertise en draag eigen expertise en kennis bij. Graag neem ik het voortouw en als ik aan een opdracht begin, maak ik deze altijd af.

Smitshoek Melles & Partners ontstond in 2005 uit een fusie. Daarmee zette Cors het bedrijf op de kaart als specialist in gebiedsontwikkeling, maatschappelijk vastgoed, zorg, risicomanagement en utilitaire werken. Na een flinke groeiperiode ontstond abcnova uit een samensmelting tussen ABC Management Groep en Smitshoek Melles & Partners.

Cors werd (mede) directeur/eigenaar en bleef betrokken bij de werkvloer als proces- en projectmanager. Hij is sterk in het herkennen van de behoefte van de opdrachtgever en bedenkt creatieve oplossingen die haalbaar zijn én decennia lang meegaan. Cors richt zich op het organiseren van een gebouwde omgeving waarin mensen prettig kunnen werken, leren, wonen en recreëren.

Cors Smitshoek
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.