Danny Bosman

partner

Werkvelden #zorg #sport-cultuur
Diensten #tendermanagement #ontwikkelmanagement #risicomanagement-en-planning #haalbaarheidsstudie #huisvestingsadvies

Mijn kracht ligt in het vertalen van strategische plannen naar operationeel handelen. Ik spreek zowel de taal van de opdrachtgever als van de marktpartijen en weet goed te schakelen tussen verschillende belangen.

Danny’s loopbaan is vervlochten met de stappen die hij binnen abcnova heeft gezet. Als junior projectmanager viel hij op door pragmatisch en accuraat handelen. Als projectmanager en senior projectmanager weet hij slim en snel verbindingen te leggen tussen inhoud en proces, waarbij hij innovatief en oplossingsgericht is. Samenwerking staat voor hem centraal, juist nu hij ook partner is.

Overzicht en structuur zijn twee belangrijke speerpunten binnen de projecten waaraan Danny werkt. Zijn ervaring en kennis in combinatie met zijn verantwoordelijkheidsgevoel en resultaatgerichtheid zorgen ervoor dat de zaken goed en op tijd voor elkaar komen. De creatieve manier waarop hij problemen oplost, maakt zijn projecten succesvol. Danny werkt met het meeste plezier aan geïntegreerde contractvormen en renovaties. 

Danny Bosman
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.