Dennis Tonningen

projectmanager

Werkvelden #onderwijs
Diensten #projectmanagement #contractmanagement #directievoering-en-toezicht

Toekomstgericht bouwen betekent voor mij dat een gebouw na oplevering faciliterend is aan de activiteiten die er plaatsvinden. Daarom ligt mij kracht bij (onderwijs)vastgoedprojecten waarbij ik nauw met de gebruikers optrek.

Komen tot oplossingen, ook al liggen de belangen uiteen. Hierin zijn samenwerking en betrokkenheid, zowel bij het projectteam, met de opdrachtgever als met andere belanghebbenden belangrijke uitgangspunten in zijn werkwijze. Hier haalt Dennis zijn plezier en kracht vandaan. Gedurende een ontwikkelproces ontstaan verschillende onverwachte en onvoorziene problemen. Niet de problemen zelf, maar de manier waarop je de problemen op lost bepalen volgens hem het succes van het project. In zijn aanpak probeert Dennis altijd een pragmatische oplossing te vinden, waarbij de belangen van betrokkenen maximaal worden afgewogen en ingepast. Door zijn bouwkundige achtergrond en ervaring kan hij zowel goed acteren op inhoud als proces. Hij heeft oog voor detail en stelt hoge eisen aan de opleverkwaliteit van zijn projecten.

Dennis Tonningen
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.