Desiree van der Zalm - van Loon

procesmanager

Diensten #procesmanagement #projectmanagement #gebiedsontwikkeling

Ik haal plezier uit projecten waar ik mijn kennis over gebiedsontwikkeling in kan zetten. Verbindingen leggen, belangen bij elkaar brengen en samenwerkingen tussen partijen stimuleren zijn voor mij van groot belang voor een waardevol proces.

Desiree is een gedreven proces- en projectmanager bij abcnova. Haar specialisatie ligt bij gebiedsontwikkeling. Desiree haar sterke kanten liggen bij het structureren van complexe projecten. Daarbij is zij altijd op zoek naar mogelijkheden en oplossingen. Met een kritische blik en positieve houding streeft zij naar het beste resultaat. Samenwerking is voor Desiree een voorwaarde voor een goed proces. Zij geeft mensen de ruimte en het vertrouwen om in het proces open met elkaar om te gaan. Daarnaast heeft Desiree een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is ze resultaatgericht. Ze heeft ervaring in gemeentelijke organisaties en heeft ruime kennis van project- en procesmanagement.

Desiree van der Zalm - van Loon
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.