Gert-Jan Dousi

partner

Werkvelden #kantoren #leisure-en-hotels #retail #vastgoedgebruikers #woningen
Diensten #ontwikkelmanagement #projectmanagement #risicomanagement-en-planning

Een schets op papier zien uitgroeien tot een gebouw waarbij de beoogde doelen écht werkelijkheid worden – met alle uitdagingen die onderweg voorbijkomen, dat maakt het werken bij abcnova leuk. Geen dag is hetzelfde!

Gert-Jan is bij abcnova senior ontwikkelingsmanager en tevens managing partner voor de Business Unit Commercieel. Met meer dan 25 jaar ervaring in de ontwikkeling van complexe binnenstedelijke mixed-use projecten is hij een echte expert als het gaat om conceptueel kijken naar een voorliggend vraagstuk en integraliteit van een project. Zijn kennis van en ervaring met de gebruikers (huurders en bezoekers), gecombineerd met zijn technische kennis maken dat hij altijd het gewenste resultaat weet te bereiken. Daarbij is het voor Gert-Jan belangrijk om alle stakeholders met elkaar te verbinden zonder de verschillende belangen uit het oog te verliezen.

Gert-Jan Dousi
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.