Hans Buist

projectmanager

Speciale expertise #duurzaamheid
Werkvelden #zorg #overheid #onderwijs
Diensten #projectmanagement #haalbaarheidsstudie #due-diligence

Samen met de klant een vraagstuk uitwerken tot een concept waarin alle elementen herkenbaar samenkomen, dat is waar ik het voor doe. Luisterend samenvatten, doorvragen, prikkelen, betrekken, goed communiceren en een gezonde dosis humor zijn cruciale ingrediënten om projecten tot een succes te maken!

Hans is een echte teamspeler die op basis van vertrouwen en integriteit zijn projecten begeleidt. Open, eerlijk  communiceren én werken met oog voor bestuurlijke en organisatorische verhoudingen kenmerken zijn manier van werken. Hij heeft een groen hart en heeft een natuurlijke drive om duurzaamheid optimaal te integreren in zijn projecten.

Ook heeft Hans veel ervaring in het ontwikkelen en realiseren van zorgvastgoed, variërend van kleine woon-/zorglocaties tot multifunctionele centra. Op dit moment werkt hij aan diverse projecten in het publieke domein voor gemeenten en provincies. Naast ontwikkel- en realisatietrajecten heeft Hans veel ervaring in contractonderhandelingen en due diligence onderzoeken voor bestaande en/of nieuwe huurcontracten.

Hans Buist
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.