Henk Berends

Business Unit Manager

Speciale expertise #duurzaamheid
Werkvelden #overheid
Diensten #gebiedsontwikkeling #haalbaarheidsstudie #huisvestingsadvies #projectmanagement #procesmanagement

Een concept voor een gebied ontwikkelen, de haalbaarheid onderbouwen en de samenwerking tussen markt en overheid goed inrichten en daarbij de verschillende doelstellingen voor ogen houden. Daar werken we bij abcnova elke dag aan. Mijn passie zit in de verschillende belangen van partijen met elkaar verbinden en op die manier energie te geven.

Henk heeft al meer dan 25 jaar ervaring in gebieds- en projectontwikkeling. Hij richt zich met name op de samenwerking tussen markt en overheid. Henk is een strategisch adviseur. Zijn werkwijze kenmerkt zich door pragmatisme en transparantie. Hij is resultaatgericht en niet bang om zijn nek uit te steken. Hij werkt het liefst in een team en pakt daarin de verbindende en leidende rol.  

Henk werkt graag aan concepten voor een gebied, haalbaarheidsstudies en andere complexe vraagstukken. Hij komt met realistische adviezen en helpt om besluitvorming met mogelijke alternatieve keuzes te onderbouwen. Hij weet zich goed te bewegen in politieke en bestuurlijke processen. Hij heeft ruime ervaring met het leiden van ambtelijke organisaties en projectteams op het snijvlak van publieke en private samenwerking. 

Henk Berends
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.