Jasmine Runhardt

projectmanager | #JAN

Speciale expertise #duurzaamheid
Werkvelden #onderwijs #overheid #zorg
Diensten #projectmanagement #procesmanagement #contractmanagement

De maatschappelijke opgaven worden steeds complexer en dit vraagt om een integrale aanpak. Mijn streven is het samenwerkingsproces zo transparant mogelijk te laten verlopen met een gemeenschappelijk doel, waarin technische en inhoudelijke vakkennis wordt gewaardeerd. 

Door haar frisse blik op elk uniek project probeert Jasmine problemen te vertalen in oplossingen. Hierin helpt haar resultaatgericht denken en haar streven naar een integrale aanpak. Na het afronden van haar studie bouwkunde aan de Hanzehogeschool Groningen is Jasmine als projectmanager bij abcnova aan de slag gegaan. Tijdens haar studie heeft ze zich gericht op bouwmanagement en haar kennis aangevuld met een minor Infrastructuur, waarbij de focus lag op het toepassen en beheersen van UAV-GC contracten.

Vanuit de aannemerij heeft zij leren werken met deze contracten en kennis opgedaan met het duurzaam werken (BREEAM-NL). Met deze kennis is zij in staat een brug te slaan tussen technische vakkundigheid, het samenwerkingsproces en de contractvormingen.

Jasmine Runhardt
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.