Jeroen Oomens

procesmanager

Diensten #projectmanagement #tendermanagement #haalbaarheidsstudie

Ruimtelijke projecten kenmerken zich door de enorme complexiteit. We zien tegelijkertijd juist een tendens om alles eenvoudiger en vooral slimmer, te organiseren. Mijn kracht is zaken terug te brengen naar hun essentie. Ik zet mij elke dag in om dingen begrijpelijk te maken voor klanten, en voor mijzelf. Door onze gezamenlijke kennis te bundelen, kunnen we de wereld elke dag een beetje beter maken.

Jeroen is master in Urban and Regional Planning (Universiteit van Amsterdam) en in de Architectuur- en stedenbouwgeschiedenis (Rijksuniversiteit Groningen). Eerder werkte hij als adviseur ruimtelijke strategie aan de procesbegeleiding en programmering van de begane grond stadhuis Amsterdam en commercieel bedrijventerrein Flevokust.

Jeroen werkt graag op het snijvlak van ruimtelijk/economische vraagstukken. Hij ziet de uitdaging om de complexe projecten waar hij aan werkt begrijpelijk, inzichtelijk en eenvoudiger te maken. Hij vindt het belangrijk dat iedereen zich betrokken en begrepen voelt. Naast planoloog is Jeroen ook kunst- en architectuurhistoricus en zet hij zich in zijn vrije tijd in om de Zuidas duurzamer te maken en bedrijven plastic te laten scheiden.

Jeroen Oomens
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.