Johan den Boer

toezichthouder

Diensten #directievoering-en-toezicht #due-diligence

Ik ben een enthousiaste en zeer gedreven bouwkundig toezichthouder met een flinke dosis humor. Ik sta bekend als doortastend en oplossingsgericht.

Johan werkte als timmerman en wilde verder groeien. Hij volgde de opleiding tot bouwkundig opzichter BNA/VTS, werktuigbouwkunde en VCA Vol. Met al die bagage is hij een toezichthouder die precies weet hoe de bouw in elkaar steekt. Johan is eveneens gecertificeerd inspecteur/adviseur volgens de NEN 2767/ RGD BOEI methodiek.

Naast woningbouw en renovatieprojecten, heeft Johan de afgelopen jaren complexe utiliteitprojecten begeleid, zoals de rechtbank in Zwolle en Park Boulevard in Rotterdam. Hij is klantgericht, praktisch en neemt doelgericht actie, zonder dat dit ten koste gaat van het ontwerp. Die eigenschappen komen hem ook goed van pas als fanatiek duiker en duikinstructeur. 

Johan den Boer
abcnova gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy statement.